Kuukausitiedote 6/2017

Automaatio- ja systeemitekniikan alumnien kuukausitiedote 6/2017

05.06.2017

Vuosijuhlat on juhlittu arvokkaasti, golfia on käyty pelailemassa - kesä on saapunut (ehkä) viimeinkin! Kesälomien myötä myös alumnitoiminta rauhoittuu. Katse on kuitenkin tarkasti tulevassa syksyssä minne onkin kovasti suunnitteilla runsaasti tapahtumia, joten kannattaa seurata aktiivisesti tiedotusta kesälläkin.

1. Tiedoksi

1.1. Hallituksen kokouksien tiivistelmät

1.2. Green card -kurssista kiinnostuneita?

2. Alumnitapahtumat

2.1. Alumnipiknik 15.6.

2.2. Tulevia tapahtumia

2.3. Robotit Strömbergin puistossa 10.6.

 

------

 

1. Tiedoksi

 

1.1. Hallituksen kokouksen tiivistelmä

Kokous 6/2017, 29.05.2017

  • Hyväksyttiin uusia jäseniä

  • Sovittiin kesän tapahtumien järjestelyistä

  • Keskusteltiin kesän tapahtumista

  • Suunniteltiin alustavasti syksyn ohjelmaa

 

1.2. Green card -kurssista kiinnostuneita? 

Alumnien golfin yhteydessä tuli esille, että jotkut alumnit haluaisivat hankkia green cardin alumnien järjestämän kurssin yhteydessä. Jos sinulla on kiinnostusta osallistua tähän kurssiin, niin nykäise Laura Gröhniä ( laura.p.grohn@aalto.fi ) hihasta.

 

2. Alumnitapahtumat

 

2.1. Alumnipiknik 15.6.

AS-alumnit suuntaa kesäpiknikille Suomenlinnaan kesäkuun 15. päivä. Tähdätään Kauppatorilta klo 17.40 lähtevään lauttaan, mutta paikalle voi toki etsiytyä itsekseen myöhemminkin.

Suomenlinnasta löytyy ruokakauppa, Suomenlinnan panimo sekä kaikenmoista muuta nähtävää, joten paikalle voi saapua lähes tyhjin käsin sekä vaikka suoraan töistä. Piknik-pro:t tosin varustautuvat viltein sekä eväskorein jo etukäteen. ;) Alumniyhditys ei itse tuo paikalle tarjoiltavia, joten jokainen on tämän suhteen omavarainen.

Tarkempaa tietoa seuraa lähempänä ajankohtaa. Tervetuloa!

Ps. Tapahtuma säävarauksella. Huonon sään yllättäessä siirretään kaljoittelu sisätilaan mantereen puolelle.

MITÄ: Alumnipiknik

MISSÄ: Suomenlinnassa

MILLOIN: 15.6.2017 kello 17:40 alkaen

FB: https://www.facebook.com/events/204088003439667

 

2.2. Tulevia tapahtumia

Kesä on luonnollisesti hiljaisempaa aikaa, jonka vuoksi tapahtumien saralla on levollista. Kuitenkin, nyt kesää myöten on hyvä ottaa kalenteri esille ja merkata tällä hetkellä suunnitteilla olevia tapahtumia omaan kalenteriin. Huomatkaa, että osa tapahtumista elää vielä, joten päivämäärät ja toteutus voi vielä vaihtua.

 

15.6. - Alumnipiknik

31.8. - Seminaaritapahtuma, päivä vahvistamaton

11.10. - Uusi urapainotteinen yhteistapahtuma AS-killan kanssa

28.10. - ASW - Alumni Student Weekend, yhdessä Aallon kanssa

6.12. - Dipolin Suomi100 itsenäisyyspäivän juhlat Aallon alumneille ja opiskelijoille

 

Tapahtumista tulee tarkempaa tiedotusta sitä mukaan kun yksityiskohtia saadaan lyötyä lukkoon. Lisäksi työn alla on esimerkiksi ekskursioita, joista tiedotetaan erikseen.

Alumniyhdistyksen kesäpäiviä ei ole tällä hetkellä suunnitteilla tai lyöty lukkoon. Jos sinulla on mahdollisuus isännöidä tätä jollakin mökillä joku kesäviikonloppu, niin ole hallitukseen yhteydessä.

 

Muistakaa, että yhdistyksen tapahtumat päivitetään aina alumnien googlekalenteriin, mitä voi seurata tästä: https://calendar.google.com/calendar/render?cid=0503k2bbpdq7iepjbdk7es2hn0%40group.calendar.google.com

 

2.3. Robotit Strömbergin puistossa 10.6.

Helsinki Hacklab järjestää 10.6. Helsingin Pitäjänmäessä Strömbergin puistossa kaikille avoimen Robottikilpailun. Alumneja kannustetaan liittymään seuraamaan tapahtumaa! Lisätietoa: http://robotit.hacklab.fi