Jäseneksi

Liity alumniyhdistyksemme jäseneksi!

Voit hakea yhdistyksen jäseneksi käyttämällä tätä lomaketta (https://www.as-alumnit.fi/accounts/signup, beta-versio, vikoja voi ilmetä, lue täyttöohjeet alta). Hallitus hyväksyy hakemuksen seuraavassa kokouksessaan, minkä jälkeen saat sähköpostitse jäsenmaksutiedot. Maksamalla jäsenmaksun vahvistat jäsenyytesi, minkä jälkeen saat sähköpostiisi käyttäjätilin aktivointiviestin näille sivuille. Yhdistyksen jäsenmaksu vuodelle 2017 on 15 €.

Jäsenmaksulla

  • Kuulut oman alasi alumniverkostoon, mistä on hyötyä sekä ammattiin että työnhakuun

  • Pääset mukaan alumneille suunnattuihin urheilu- ja vapaa-ajan tapahtumiin

  • Tuet uuden ja uljaan yhdistyksen toimintaa

Yhdistyksen jäseniä ovat varsinaiset jäsenet sekä kannatus- ja kunniajäsenet.

Yhdistyksen varsinaiseksi jäseneksi voidaan hyväksyä Aalto-yliopistossa tai sen edeltäjässä automaatio- ja systeemitekniikan alalla opintonsa päättäneen, alalla tutkinnon suorittaneen tai alaa opettaneen ja tutkineen henkilön. Jäsenyyksistä päättää hallitus, joka harkintansa mukaan voi hyväksyä varsinaiseksi jäseneksi myös henkilön, joka ei täytä edellä mainittuja ehtoja.

Kannatusjäseneksi voidaan hyväksyä yhdistyksen toiminnasta kiinnostunut yksityinen henkilö, jota ei voida hyväksyä varsinaiseksi jäseneksi, tai oikeustoimikelpoinen yhteisö.

Lomakkeen täyttöohjeet

Nimi, sähköposti, käyttäjätunnus, salasana ja kotikaupunki pakollisia (kotikaupunki vaaditaan jäsenrekisteriä varten).

Kirjoita kohtaan "Bio" seuraavat asiat:

  • Biossa voit halutessasi kertoa taustoistasi, esim. valmistumisvuotesi ja tutkintosi, nykyisen työpaikkasi.
  • Haetko varsinaiseksi vai kannatusjäseneksi.
  • Jos haet varsinaiseksi jäseneksi, mutta et täytä yllä mainittuja sääntöjä, kerro lyhyesti miksi haet varsinaiseksi jäseneksi. Jos täytät säännöt, mainitse tutkintosi tai mitä olet opettanut tai tutkinut.
  • Halustasi toimia yrityssuhdehenkilönä alumniyhdistyksen ja firmasi välillä.

Jos haluat tiedotusta sähköpostiisi, liity erikseen jäsenistön sähköpostilistalle osoitteessa: https://mailman-mail5.webfaction.com/listinfo/asalumnit-jas.