Automaatio- ja systeemitekniikan alumnit ry perustettiin 13. huhtikuuta 2014.

Yhdistys pytkii lisäämään jäsentemme automaatioalan tietämystä sekä jäsenten harrastus- ja ajanvietemahdollisuuksia. Järjestämme esitelmä-, tiedotus- yms. tilaisuuksia, joissa jäsenet voivat vaihtaa ajatuksia ammattiasioista. Meillä on myös vapaa-ajan ohjelmaa kuten saunailtoja sekä illanistujaisia. Toimimme yhteistyössä automaatio- ja systeemitekniikan alan sidosryhmien, kuten Aalto-yliopiston opiskelijajärjestöjen, tutkijoiden ja opettajien kanssa. Vuonna 2020 meillä on noin 120 jäsentä.

Kaikki Aalto-yliopiston sekä aikaisemmin TKK:n Automaatio- ja systeemitekniikkaa opiskelleet ja opettaneet ovat tervetulleita liittymään mukaan toimintaan!

Säännöt | Arkisto

Viestintäkanavat

Hallitus 2021

Yhteydenotot sähköpostitse: hallitus (ät) as-alumnit.fi.

Puheenjohtaja: Joel Huttunen

Hallituksen jäsenet:
Roope Pääkkönen (varapuheenjohtaja)
Petri Niemelä (sihteeri, tekninen ylläpito)
Ville Eronen (rahastonhoitaja)
Niilo Metsänen (tiedottaja)
Noora Salminen (tapahtumat ja sosiaalinen media)
Juho Sundin (sääntöhenkilö)
Juuso Määttä (kiltayhteyshenkilö)

Toimihenkilöt 2020

Vuodelle ei ole valittu toimihenkilöitä mutta hallitus voi heitä nimittää kuluvan vuoden aikana.

Edeltävät hallitukset ja toimihenkilöt löytyvät arkistosta.

Rekisteritiedot

Nimi: Automaatio- ja systeemitekniikan alumnit ry
Kotipaikka: Espoo
Rekisterinumero: 212.962 (rekisteröity 2.7.2014)