Jäseneksi

Liity alumni­yhdistyksemme jäseneksi!

Liittymällä alumniyhdistyksen jäseneksi:

Voit hakea yhdistyksen jäseneksi joko täyttämällä oheisen lomakkeen tai sähköpostitse (lue alta lisää). Hallitus käsittelee hakemuksen seuraavassa kokouksessaan, joita järjestetään noin kerran kuukaudessa. Vuonna 2020 jäsenyys on ilmaista, eikä täten erillistä jäsenmaksua peritä. Jäseneksi hyväksytään sen perusteella, että täyttääkö jäsentyypin kriteerit. Jäsenyyden hyväksymisestä tai hylkäämisestä ilmoitetaan sähköpostitse.

Jäsentyypit

Yhdistyksen jäseniä ovat varsinaiset jäsenet sekä kannatus- ja kunniajäsenet.

Tietojen muutos

Mikäli olet jo jäsen tai haluat päivittää esimerkiksi yhteystietosi, tee tämä oheisen lomakkeen kautta: Tietojen muutos

Jäseneksi liittyminen sähköpostitse

Mikäli et halua tai pysty täyttämään nettilomaketta, voit vaihtoehtoisesti lähettää jäsenhakemuksen sähköpostitse hallitukselle: hallitus (ät) as-alumnit.fi

Viestistä tulee käydä ilmi vähintään nimi, sähköposti, puhelinnumero ja kotikunta sekä tieto siitä, haetko varsinaiseksi vai kannatusjäseneksi. Jos haet varsinaiseksi jäseneksi, mutta et täytä alla mainittuja ehtoja, kerro lyhyesti, miksi haet varsinaiseksi jäseneksi. Jos täytät kriteerit, mainitse tutkintosi tai mitä olet opettanut tai tutkinut. Mainitse myös, mikäli haluat liittyä yhdistyksen sähköpostilistalle.

Hae jäseneksi